Ako postaviť domov, nie len dom

Ako postaviť domov, nie len dom

Nie každý dom sa stane skutočným domovom.
Rozdiel je v tom, či vám dokáže slúžiť a budete sa môcť na neho spoľahnúť.

 Ak sa rozhodujete o stavbe domu, nejde len o steny a strechu či výber správnych okien…Ide aj o priestor, v ktorom sa chcete cítiť so svojimi blízkymi v bezpečí. O tom, či sa váš dom stane domovom, sa rozhodujete dávno pred sťahovaním. Pripravili sme prе vás krátky návod, s ktorým postavíte váš vynívaný dom, ktorý sa stane domovom.

Vaša predstava

Nikto iný vám nepovie, kde a ako sa

budete cítiť dobre. spalňaTo musíte zistiť sami. Máte svoje sny a predstavy, máte ciele…preto je ideálne ak si dom predstavíte ako priestor, ktorý naplní všetky tieto predstavy. 

Máte radi lenivé víkendové rána?


Väčšia spálňa s pekným výhľadom nebude na zahodenie.
Milujete piatkové stretnutia s kamošmi s dobrým jedlom a drinkami?
Možno otvorená kuchyňa, s prechodom priamo do obývačky, oddelená iba vkusným barovým pultíkom je to, čo vám stále chýbalo.
Alebo vás jednoducho už teraz nestačí malá kúpeľňa, bez poriadnej rohovej vane?
Domov je miesto, kde sa máte cítiť dobre. A k tomu vám pomôžu vaše predstavy o dokonalom bývaní.

 

Vaše pohodlie

Ak už máte predstavu o dokonalom domove, je dôležité vedieť ju aj zrealizovať. Preto potrebujete partnera, ktorý vám rozumie, alebo ešte lepšie- ak vám vie pomôcť predstavu vylepšiť. Správny partner má skúsenosti ako postaviť nielen dom, ale aj domov…a vie vám presne poradiť, čo potrebujete domyslieť alebo vám rovno navrhne ešte lepšie riešenie.
O správnom partnerovi by malo rozhodovať to, či sa zaujíma o to čo skutočne chcete vy a či vám vie zaručiť čo najbezproblémovejší proces celej stavby.

kupelka v dome 

Vaše prostriedky


obyvačka v domeJe mnoho možných postupov a materiálov na stavbu vášho domu. Dovoliť si postaviť svoj vysnívaný domov neznamená financovať len jeho stavbu, ale aj prevádzku. Skutočné náklady sa ukážu až potom, ako sa nasťahujete.
Predstavujete si zimné sledovanie televízie v lyžiarskej bunde? Určite nie, však? Najlepší účet za energie je vždy ten najnižší, preto stavte na dom, ktorý je energeticky efektívny a úsporný.
Nízkoenergetické domy alebo pasívne domy sú dnes najvyhľadávanejšími typmi stavieb.
Vďaka nim skutočne šetrite prostriedky nielen pri stavbe, ale aj pri každodennom používaní, bez kompromisov.

 

 

 

 

Váš čas


Život beží a vaša predstava o dome je snom, ktorý chcete zmeniť na skutočnosť tak rýchlo ako to pôjde. Ste ochotní čakať na sťahovanie do svojho vysnívaného domu 3 alebo 4 roky? Čo poviete na 6 mesiacov?
Ak chcete skutočne žiť vo vysnívanom domove, a to nielen v predstavách ale naozaj, neváhajte.

Pre to, aby váš dom bol skutočne domovom, nepotrebujete veľa. Stačí jasná predstava a partner, ktorý ju dokáže splniť vďaka spoľahlivým a šetrným materiálom, a to čo v najkratšom čase.
Späť na blog

6 MESIACOV A BÝVATE V DOME SVOJICH SNOV

1 z 3