Hodnota vášho domu môže rásť

Hodnota vášho domu môže rásť

Kto z nás nesníva o dome, ktorý by bol dostupný, spoľahlivý, ekonomický a vyzeral by ako z obrázku? A ešte aj so zárukou zachovania jeho hodnoty aj po 10, 20, alebo aj 50 rokoch? Odpoveďou je funkčný škandinávsky dizajn.

 

Dobrý dom vás podrží v každom počasí a taktiež by vám nemal po niekoľkých rokoch pripadať staromódny alebo zastaralý. Stavte radšej na istotu. Škandinávsky dizajn je svetoznámy nielen vďaka funkčnému nábytku, ale aj kvôli efektívnej architektúre, ktorá kladie dôraz na využiteľnosť a jednoduchosť. Výsledkom je klasický štýl, ktorý je vyhľadávaný aj v USA a Kanade.

 Čo robí škandinávsky dizajn taký obľúbený? Jeho dostupnosť, použiteľnosť, ekologickosť a hlavne jednoduchosť.

Dostupnosť


Škandinávske krajiny vznikli vďaka silným hodnotám  spolupatričnosti a spolupráce. Tieto hodnoty а princípy sa prejavili aj v staviteľstve. Stavba domov nebola zbytočne komplikovaná a nebolo potrebna zvláštnych znalostí, dom sa dal postaviť rýchlo a bez zbytočných nákladov a nevyžadoval zvláštnu dodatočnú starostlivosť.

 

Použiteľnosť

Architektúra severských krajín sa tvorila stáročia na predmestiach miest a vidieku. Výsledkom je ideálny pomer medzi veľkosťou domu a jeho použiteľnosťou. Cieľom je, aby váš dom nebol príliš malý, ale zase aby nebol tak veľký, že sa v ňom nebudete cítiť útulne. Použiteľnosť škandinávskeho dizajnu je hlavne v tom, že je váš dom navrhnutý tak, ako ho budete v skutočnosti používať.

 

Ekologickosť

Švédsko, Fínsko a ostatné severské krajiny vnímajú svoju závislosť na prírode, ktorá ich obklopuje. V interiéri a exteriéri využívajú prírodné materiály, ktoré nezaťažujú životné prostredie.
Keďže nezaťažujú životné prostredie, nezaťažujú ani ľudské zdravie.


Jednoduchosť

To, čo uberá hodnotu iným stavbám je ich príslušnosť k určitému smeru, k určitej ideológii.
Severský dizajn je jednoduchý, jeho jediným cieľom je slúžiť pohodlnému a šťastnému životu bez komplikácií. Je to práve jeho jednoduchosť, ktorá inšpiruje architektov a dizajnérov po celom svete. Je to jeho jednoduchosť, ktorá mu zaručí hodnotu pre budúce roky a ochráni vašu investíciu, ak sa pre neho rozhodnete.

 

Vieme, že stavba domu je dôležitým životným krokom a že máte presné predstavy o tom, čo od svojho domu očakávate. Škandinávsky dizajn vám vie tieto predstavy doladiť do úplnej dokonalosti. Využite možnosť bezplatnej konzultácie a uvidíte sami, čo vám môže ponúknuť náš tím dizajnérov a architektov z Fínska a Estónska.

Späť na blog

6 MESIACOV A BÝVATE V DOME SVOJICH SNOV

1 z 3